Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Svinjska rebarca na roštilju

Svinjska rebarca na roštilju

(0)
90 Min
Srednje
Kupi sada
Kada se pomenu rebarca sa roštilja, malo ko od ljubitelja mesa ostane ravnodušan. Ove nedelje raspalite roštilj, pozovite porodicu i prijatelje i spremite im rebarca na roštilju.
Kupi sada

Sastojci

8 porcija

Ovo jelo je optimizovano za 8 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1.5  Kg
Svinjska rebarca
2  kaf. Kašičica
Tamni šećer
0.5  kesica
C mleveni crni biber kesica 10g
5  g
C začinska paprika slatka kesica 100g
5  g
Ljuta tucana paprika
2 
Čena belog luka
3  kaf. Kašičica
Suncokretovo ulje
4  g
So
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
1.4 g
Energija
280 kcal
Masti
10.9 g
Belančevina
41.1 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

90 Мinuta
  • Korak 1

    5 Min
    Očistite i sitno iseckajte beli luk, zatim ga pomešajte sa C biberom, solju, ljutom i slatkom tucanom paprikom i smeđim šećerom. Kada napravite dobru smesu, nju utrljajte u svinjska rebarca.
  • Korak 2

    5 Min
    Na veće parče alu folije stavite začinjena rebarca, i prelijte ih uljem. Presavijte foliju i skroz zatvorite rebarca, a onda ih tako ostavite da jednu noć prenoće u frižideru.
  • Korak 3

    30 Min
    Kada sutradan izvadite rebarca, prvo ih ostavite da odstoje na sobnoj temperaturi 30 minuta.
  • Korak 4

    50 Min
    Na zagrejani roštilj stavljamo rebarca u foliji i pečemo ih sa obe strane po 40-ak minuta. Nakon toga skinemo foliju i pečemo ih još 10-ak minuta kako bi bila hrskava.
Svinjska rebarca na roštilju

Korak 1 od 4

Korak  1 Korak  1 Korak  1 Korak  1
Sastojci: Beli luk, C začinska paprika slatka kesica 100g, C mleveni crni biber kesica 10g, Tamni šećer, Crvene ljute papričice, Rebra, Kuhinjska So

Očistite i sitno iseckajte beli luk, zatim ga pomešajte sa C biberom, solju, ljutom i slatkom tucanom paprikom i smeđim šećerom. Kada napravite dobru smesu, nju utrljajte u svinjska rebarca.

Svinjska rebarca na roštilju

Korak 2 od 4

Korak  2
Sastojci: Rebra, Suncokretovo ulje

Na veće parče alu folije stavite začinjena rebarca, i prelijte ih uljem. Presavijte foliju i skroz zatvorite rebarca, a onda ih tako ostavite da jednu noć prenoće u frižideru.

Svinjska rebarca na roštilju

Korak 3 od 4

Korak  3
Sastojci: Rebra

Kada sutradan izvadite rebarca, prvo ih ostavite da odstoje na sobnoj temperaturi 30 minuta.

Svinjska rebarca na roštilju

Korak 4 od 4

Korak  4 Korak  4
Sastojci: Rebra

Na zagrejani roštilj stavljamo rebarca u foliji i pečemo ih sa obe strane po 40-ak minuta. Nakon toga skinemo foliju i pečemo ih još 10-ak minuta kako bi bila hrskava.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
1 + 14 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Američka kuhinja
  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Božić
  • Dinstana jela
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Grilovano
  • Ispod 300 kcal
  • Izvor proteina
  • Keto-Friendly
  • Nizak sadržaj šećera
  • Nova godina
  • Pića
  • Popodnevni obrok
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Roštilj
  • Svinjetina
  • Večera
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja